Így lesz felejthetetlen az eljegyzés

2022.09.20. Bojti

Úgy érzed, hogy megtaláltad életed szerelmét? Akár baráti társaságban futottatok össze, netán együtt dolgoztatok, esetleg egy társkereső alkalmazás segített egymásra lelni, elérkezettnek látod az időt, hogy megpecsételjétek a szerelmeteket?

Néhány gondolattal szeretnénk segíteni Neked, hogy ez az esemény mindkettőtök számára megható és egyben felejthetetlen élmény legyen!

A házasság életre szóló döntés, hiszen azt jelenti, hogy együtt szeretnétek megöregedni, közös céljaitok és álmaitok vannak. Megszületett benned az elhatározás, de ideges vagy és fogalmad sincs, hogy hogyan, mivel és mikor kérd meg a párod kezét? Megértünk és szeretnénk segíteni.

Még mielőtt belevágunk: alapvetően csakis az egymás iránt érzett szerelmetek számít, ezt soha ne felejtsd el!

Legyen terved!

Bár a spontán eljegyzés lehet romantikus, néha úgy tűnhet, mintha elkapkodták volna. Életed szerelme megérdemli, hogy különlegesnek érezze magát az adott pillanatban. A gyűrűt a megfelelő helyen és időben add át, gondold át, hogyan fogod feltenni a kérdést, mit fogsz mondani. Legyen koncepciód. 🙂

Puhatold ki, hogy miként szeretné!

Fontos, hogy tudj néhány dolgot a kedvesedről. Ismerned kell, hogy melyek a preferenciái az eljegyzéssel kapcsolatban: szeretne-e egy nagyszabású, nyilvános eljegyzést, vagy a gondolattól, hogy több száz ember előtt eljegyzik, legszívesebben elmenekülne? Értékelné, ha a családja előtt történne, vagy inkább egy kétszemélyes meghitt beszélgetést szeretne? Hogyan viszonyul a térdre ereszkedéshez? Valakinek ez az álma, mást megrémít.

Szeretettel nem lehet tévedni

Vannak hölgyek, akik királynőként szeretnék megélni a pillanatot, gyémántként szeretnének ragyogni a férfi mellett. És vannak olyan hölgyek, akiknek az a fontos, hogy szeretve érezzék magukat. Sok formája van a szeretetnek és nem nagyon lehet vele tévedni. Szeretni érdemes. Még ha nem is vagy érzelmes típus, akkor itt az ideje, hogy elővarázsold a reménytelenül romantikus éned, aki meghódítja a szerelmét. Íme, néhány ötlet a nagy pillanathoz:

  • Gondolj a kapcsolatotok különleges helyszíneire, például az étteremre, ahol az első randevútok volt, az első csókotok helyszínére vagy az első közös utazásotokra! Tökéletes helyszínek lehetnek.
  • Ha van házi kedvence, akár be is vonhatod.
  • Szervezd meg az álomútját, ahova régóta szeretne eljutni, de legyen meglepetés, hogy sokkal több lesz egy közös útnál!

Blogunkban még számos tippet fogunk adni romantikus, klasszikus és kreatív eljegyzésre!

Legyen tartalék terved!

Ne hagyd, hogy a tökéletes elképzeléseidet a rossz időjárás, a forgalom vagy bármilyen más, nem túl romantikus körülmény tönkre tegye! Minden esetre készülj fel!

Ha szabadtéri eljegyzést tervezel, akkor keress néhány beltéri helyszínt a környéken arra az esetre, ha az anyatermészet úgy dönt, hogy nem lesz jó kedvében. Gondolj olyan apró kellemetlenségekre is, amelyek felmerülhetnek esetleg, például szerelmed késik a forgalom miatt.

Kövesd a szíved!

Eljött életed egyik legszebb pillanata, amikor is a szívedből beszélhetsz! Mondd el őszintén az érzéseidet kedvesednek, mielőtt felteszed a mindent eldöntő kérdést! Gondold át, hogy miért szeretnéd vele leélni az életed, és pontosan azt mondd, amit valójában érzel és gondolsz, ugyanis ettől leszel hiteles.

Elárulunk egy titkot: bár az eljegyzésnek meg vannak a maga tradíciói, a szerelemben alapvetően nincsenek szabályok.

Ha van egy elképzelésed arról, hogy mit szeretnél mondani, de félsz, hogy elfelejted, nyugodtan írd le az egészet. Csak nézz a kedvesed szemébe, miközben kiöntöd neki a szíved!

Miután az eljegyzési gyűrű a Kedvesed ujján van, és koccintottatok erre a tökéletes pillanatra, akkor már csak fel kell készülnötök életetek következő állomására, ami lehet, hogy olykor kihívásokkal teli, viszont annál bensőségesebb lesz mindkettőtök számára!

Klasszikust csak pontosan!

Nem könnyű a szakzsargonban kiigazodni.

„Mi a lánykérés?” Nem egyezik meg az eljegyzéssel. Megelőzi az eljegyzést, a Hölgy édesapjától annak áldását kéred a közös életre, az eljegyzésre, a házasságra.

„Milyen gyűrűt adok, ha megkérem a szerelmem kezét?” Több lehetőség van, de jellemzően köves gyűrűt. Az eljegyzés során egy eljegyzési gyűrű pecsételi meg az igent, amely a bal kéz gyűrűs ujjára kerül. Csillog-villog. 😊 Először a szíved hölgye, majd a Te családodnak szokás elújságolni, ezután jönnek a barátok, az ismerősök, és csak utána az Instagram. 😊

„Miért a bal kézre húzom az eljegyzési gyűrűt?” Ott fut a „szerelem vénája” a szívhez.

„Mi a karikagyűrű?” A kör végtelen, ahogy a szerelmetek. A végtelenséget ígéri. Kettő kell belőle, mert ketten vagytok. 😊

„Megkérhetem karikagyűrűvel a szerelmem kezét?” Persze, mindent lehet, később át fog kerülni a házasságkötés során a gyűrű a jobb kézre. Szeretnénk súgni: a választottad örülni fog, ha van egy ragyogó köves eljegyzési gyűrűje és egy csodálatos karikagyűrűje is. 😊

„Lehet egyszerre hordani az összes gyűrűt?” Mindent lehet. 😊

A gyűrűk fajtáiról, a tradíciókról a következő cikkünkben ejtünk részletesen szót!

Van megoldás

Megeshet, hogy stresszesnek találod, ha az eljegyzési gyűrű kiválasztására gondolsz. Tökéletesen megértünk.

Tanácsot szeretnél? Egy szövetségesre van szükséged? Örömmel állunk a szíves rendelkezésedre a lenti elérhetőségek bármelyikén! 😊 Együtt megtaláljuk a tökéletes gyűrűket. Szeretettel várjuk a megkeresésed.

 

Bojti Ékszermanufaktúra

Választás, amely örökre szól

+36 30 515 4383

https://www.bojtiekszer.hu/

Gyűrű: Peppermint

Kapcsolatfelvétel








    Kapcsolatfelvétel








      Kapcsolatfelvétel








        Kapcsolatfelvétel