8+1 romantikus tipp a tökéletes Valentin-napi eljegyzéshez – Uraknak

2023.02.07. Bojti

A „Hozzám jössz feleségül?” kérdés feltevése hihetetlen bátorságot igényel. Valójában ez lehet egy férfi egyik legsebezhetőbb pillanata. Az átgondolt tervezés azonban biztosan meghozza majd a várva várt örömöt, különösen, ha az év egyik legromantikusabb napján szeretnéd megtenni ezt a nagy lépést. Összeállítottunk egy listát a legromantikusabb Valentin-napi eljegyzési ötletekből, hogy segítsünk életre kelteni a különleges pillanatot. Titkon minden hölgy királynő szeretne lenni, a kulcs az, hogy ezt az érzést biztosítsd szíved választottjának!

1. Mondd ki édességgel!

Lepd meg szerelmedet egy „Hozzám jössz feleségül?” süteménnyel, hogy kifejezd a szívből jövő érzéseidet! Vagy elkészítettheted a kedvenc tortáját és a torta belsejébe rejtheted a ragyogó gyémántgyűrűt!

2. Fly me to the moon!

Ha az időjárás engedi, szárnyaljatok új magasságokba egy meghitt hőlégballonozással. A romantikus hangulatú „repülés” garantáltan olyan életre szóló emlékekkel gazdagít Titeket, amelyeket öröm lesz később közösen felidézni.

3. Ajándékozz 3 napon keresztül!

Halmozd el kedvesedet a szeretet apró jelképeivel! Legyen szó házi készítésű süteményről, vagy egy izgalmas előadásra szóló jegyről, adj olyan ajándékokról, amelyek a nagy eseményig minden egyes nap megmutatják a szeretetedet. Végül 14-én tedd fel a kérdést egy ragyogó gyűrű kíséretében.

4. A szerelem ösvényén

Vidd el a párodat egy egész napos túrára! Töltsétek a napot azzal, hogy meglátogattok néhány romantikus helyszínt, végül a napot koronázd meg azzal, hogy felteszed neki életetek egyik legfontosabb kérdését!

5. Fejtsetek meg egy rejtvényt!

Ha olyan pár vagytok, akik szeretnek társasjátékozni és rejtvényeken dolgozni, akkor ez az eljegyzési ötlet nem is lehet kérdés. Megrendelhetsz például egy puzzle-t, amelyben a kérdés szerepel, és összerakhatjátok közösen a nagy leleplezéshez.

6. Szerenáddal még romantikusabb!

A zene a legrövidebb út a kedvesed szívéhez? Ha igen, bérelj fel egy profi énekest, hogy gondoskodjon a különleges pillanatról! A költségvetéstől függően felkérheted a kedvenc előadóját is.

7. Mondd el virágnyelven!

Ki ne szeretne egy gyönyörű csokrot Valentin-napon? Dobd fel a hangulatot azzal, hogy virágokat rendelsz, amelyeket a nap folyamán folyamatosan kézbesítenek 4-5 alkalommal, és az utolsó szállításhoz egy kártyát is mellékelnek, amelyen ez áll: “Ma meglepetés vár Rád!”. Ezt követően jöhet a személyes találkozó és a ragyogó gyűrű, ami megpecsételi a csodálatos pillanatot!

8. Ajándékozz egyedi festményt!

Ha a párod értékeli a művészetet, ez a ötlet tökéletes lesz a számára! Bízz meg egy művészt, hogy fessen egy olyan portrét kettőtökről, amely az ideális eljegyzést illusztrálja! Mutasd be kedvesednek a műalkotást, és hagyd, hogy a festmény önmagáért beszéljen!

9. Bízd a házi kedvencre

Ha mindketten állatbarátok vagytok, például a kedvenc kutyusod is hozhatja a gyűrűt egy kis tasakban, vagy dobozban. Aki a kutyusra vagy cicára családtagként tekint, neki ez külön boldogság lesz.

Bárhol és bárhogy is történjen az eljegyzés, ideálisan a pillanatot a tökéletes gyűrű koronázza meg.  Honlapunkon és üzletünkben több száz modell közül választhatod ki az igazit. Kérd meg szerelmed kezét egy igazán exkluzív darabbal a Bojti Ékszermanufaktúrától!

Tanácstalan vagy? Teljesen természetes egy ilyen döntés előtt. Mi mindenben segítünk, hogy a szerelmed a világ legtökéletesebb gyűrűjét kaphassa.

 

Bojti Ékszermanufaktúra

Választás, amely örökre szól

+36 30 515 4383

https://www.bojtiekszer.hu/

Kapcsolatfelvétel








    Kapcsolatfelvétel








      Kapcsolatfelvétel








        Kapcsolatfelvétel