about
about
about

Individual

Különleges ékszerek

BLÉ - FANCY YELLOW DIAMOND

Platinából készült Blé eljegyzési gyűrűnk lélegzetelállító központi eleme egy párna csiszolású Fancy Yellow gyémánt, amely a legfinomabb árnyalatokat jeleníti meg. Puha, lekerekített éleivel a párna csiszolás időtlen sziluettje kitűnően nőies megjelenést kölcsönöz, pavé foglalásos fehér gyémántok glóriájával körülvéve. 

BLÉ - FANCY VIVID GREENISH BLUE

Blé modellünk szintén egyedülálló megjelenése egy igazán unikális anyagban, melynek neve palládium. A palládium szürkés hidegen szikrázó fénye tökéletesen kiemeli és egységes összhangot teremt a Fancy Vivid Greenish Blue gyémánt káprázatos kékségével. A fények játékát a kék gyémánton körbefonódó fehér gyémántok csillogása fokozza, így létrehozva egy hűvösen elegáns megjelenést.

TIMELESS MORGANITE

Az ovál formára csiszolt Morganite kő hidegen lilás árnyalataival egy időtálló és kortalan stílust teremt ebben a tökéletesen kimunkált modellben. A központi követ körülölelő apró gyémántok teszik teljessé a gyűrű megjelenését, így képviseli a modell az időtlenség érzését. Azáltal, hogy az ovál forma hosszában jelenik meg a gyűrűn, egyben klasszikus és modern jegyeket is felfedezhetünk ezen a különleges darabon.

FULL OF LOVE

Morganite a szív és a szeretet köve; milyen formában mutatná meg legtökéletesebb önmagát, természetesen a szív csiszolásban. A Morganite kőre jellemző a rendkívül sokszínű árnyalat és színhőmérséklet. Ebbe az extravagáns gyűrűbe egy meleg rózsaszín tónusú ékkövet álmodott meg az ékszerész, ahol a kő ragyogását a szikrázóan csillogó apró gyémántok teszik teljessé, tökéletes egységet alkotva a vörös arannyal.

TAHITIAN VENUS

Egy lélegzetelállító méretű Tahiti gyöngy akár egy korona ékeskedik ennek a csodás cocktail gyűrűnek a közepén. A mérete 15 mm, mely már az igazi ritkaságok közé emeli ezt a kivételes példányt. Az ékszerész a gyöngy rendkívüli méretéhez olyan formavilágot tervezett, hogy imitálja a gyöngy születésének a történetét, egy melegen csillogó vörös arany kelyhet készített a bársonyos és puha színvilágú tahiti gyöngy számára. Így tisztelgett a kagylóban meseszerűen megszülető csoda előtt. A kehely peremét beragyogó apró gyémántok pedig kiemelik, mintegy glóriaszerűen körbevilágítják ezt a páratlan különlegességet.

PERISCOPE

Az igazán designer darab Periscope gyűrűnk egy izgalmas formát öltött. Az acélosan szürkés árnyalatokban tündöklő Tahiti gyöngy a gyűrű sínjébe lett beletervezve, oly módon, hogy egy kémlelőnyíláson keresztül felső nézetből is megpillanthatjuk a természet tökéletes alkotását, magát a páratlanul szép Tahiti gyöngyöt. A kémlelőnyílás peremét szikrázó hófehér gyémántokkal gazdagította az ékszerész, ráfókuszálva a látványra, amit a nyíláson keresztül érzékelhetünk.

ESCARGOT

A nyakéken, melyet szintén természet inspirált egy tökéletes csigavonalba fordul a fehér arany, melyet elegánsan finom foglalatba helyezett apró gyémántok ékesítenek. A csiga vonal végén mint egy fészekben ül az egyedülállóan tökéletes Tahiti gyöngy. A csigavonal és a gyöngy misztikus harmóniába helyezi a tenger és a benne megszülető gyöngy mesebeli történetét. 

SUNSET

A klasszikusan kialakított collier központi köve egy igazi különlegesség, a Fancy Yellow gyémánt színe természetes módon ilyen intenzív és meleg árnyalatú. A csodás ékkő kezeletlen, azaz a természet alkotta a színét ilyen egyedülállóvá és káprázatossá. A párna formára csiszolt gyémántot csipkeszerűen ragyogják körbe az apró hófehér gyémántok, ezzel is tisztelegve a természet megismételhetetlen csodája előtt. A vörös arany fém pedig harmonikusan biztosítja a meseszép ékkövek alapját, páratlan összhangot teremtve a nemesfém és a drágakövek között.

BLUE BALL

Blue Ball fülbevalónk igazi ékszerészeti, azon belül is egy drágakőfoglalói műremek. A tökéletesen válogatott kék zafírok mérnöki pontossággal ölelik körbe a gömböt, amelyen a kövek foglalata, valamint a kövek behelyezése egy rendkívüli ékszerészeti kihívás. A foglalómester a kék zafírok fazettáit is harmonikusan úgy állította be, hogy azok egymással tökéletesen illeszkedjenek. Ennek a precíziós munkának az eredménye egy igazi mestermű, melyet viselve igazán különleges és exkluzív élményben lehet részünk.

RAINDROP

Az esőcseppek inspirálták ezt az elegáns és időtálló stílust képviselő fülbevalót. A zafír drágakövek élénk hűvös kékje, eszünkbe juttatja az égbolt kékjét mielőtt az esőcseppek hullani kezdenek belőle. A meseszép zafírok csiszolása pedig az esőcseppek formáját idézik, melyeket szikrázóan ragyogó fehér gyémántok koszorúja ölel. A fülbevaló viselése közben, a modell kialakításából adódóan, az ékkövek játékos tánca szemkápráztató látványt nyújt.

SKYFALL

A mandzsetta gomb közepén egy hűvösen kék színű zafír drágakő pár jelenik meg, mely visszafogott eleganciát kölcsönöz és tökéletes éke minden ingnek, melyre felkerül. A mandzsetta gomb hátsó felülete játékos de egyben maszkulin kialakítást kapott, a csillagok és a hold szimbólumok díszítik, vidámságot és némi extravaganciát adva az ékszernek.

MILKY MIRACLE

A cabochon opál izgalmas színjátékában megannyi árnyalatot felfedezhetünk.
Ez a színpompa igazán magával ragadó látványt nyújt, mely az opál köveket megfejthetetlenül varázslatossá teszi. A tejfehér alapszínben tündöklő opált megannyi apró szikrázó gyémánt öleli körbe, ezzel is fokozva a varázslatot amit ez a természeti csoda nyújt. A gyűrű bohém különlegességét és eleganciáját a sínen elhelyezett gyémántok teszik igazán unikális darabbá, melyet megpillantva a lélegzet garantáltan eláll.

about
about_bottom

Solitaire

Eljegyzési gyűrűk

Duette

Karikagyűrűk

Glam Chic

Mindennapi elegancia

about_bottom

Kapcsolatfelvétel
    Kapcsolatfelvétel
      Kapcsolatfelvétel
        Kapcsolatfelvétel