about
about
about

Kollekciók

A kivételesség lehetősége

Solitaire


Eljegyzési gyűrűk

Az élet legfontosabb pillanatai közül az eljegyzés olyan esemény, amely csak egy tökéletes ékszerrel képes feledhetetlen pillanatokat okozni. Régi időktől kezdve mindig a gyűrű volt az a tárgy, amely a leginkább szimbolizálja a szerelmet és hosszú idők óta a klasszikus ajándék az eljegyzés megkoronázására.

Duette


Karikagyűrűk

A Bojti Ékszermanufaktúránál tudjuk, hogyan lehet a legjobban újraértelmezni a karikagyűrű hagyományos koncepcióját az örök szerelem ígéretének varázsát, átalakítva azt korszerű és időtálló ékszerré. Bemutatótermünkben a párokkal való találkozás egy beszélgetéssel indul, amelynek során az ékszerész segít az elképzelések és igények meghatározásában.

Glam Chic


Mindennapi ékszerek

Manufaktúránk rendkívül kifinomult ékszereket készít, melyek a mindennapi és az alkalmi öltözékek egyaránt tökéletes kiegészítői. A Bojti Ékszermanufaktúra remekművei az elegancia és a luxus varázsával a nemesfémek és drágakövek kiváló kombinációi.

Individual


Különleges ékszerek

A kreativitás, kivitelezés, eredetiség, minőség és az érték az, ami legjobban jellemzi ékszereinket. Cégünk különleges alkotásai az ötvösművészet igazi remekei, melyek kifejezik szakembereink ékszerek iránti szenvedélyét. Szakértő ötvös mestereink a legnagyobb részletekre való odafigyeléssel, a hagyományos technikákat ötvözik az ultramodern eszközökkel és eljárásokkal. Az elegáns és kifinomult stílus, melyet képviselünk, modern és időtálló, ezért felejthetetlen érzelmeket kínál.

about

Kapcsolatfelvétel
    Kapcsolatfelvétel
      Kapcsolatfelvétel
        Kapcsolatfelvétel