PLATINA

A platina régóta kedvelt alapanyaga az ékszergyártásnak, hazánkban kevésbé ismert, az utóbbi években kezd elterjedni a köztudatban. A fajsúlya magasabb, mint a közismert arany ötvözeteké, ezáltal ellenállóbb és kopásállóbb is. A platina kiváló szövetbarát tulajdonsággal  rendelkezik, ezért szinte nem vált ki soha allergiás reakciót az arra érzékenyeknél. A platinát méltán a nemesfémek királyának is tekintik megannyi kiváló tulajdonsága alapján.
Cégünk a platina fém különböző ötvözeteit kínálja választható alternatívaként, mind karikagyűrű, mind más egyéb ékszer elkészítéséhez.

Kőnélküli karikagyűrűinket rendkívül változatos profilokkal valamint az országban egyedülálló anyagválasztékkal gyártjuk.
A közismert nemesfémeken kívül gyűrűinket rendelhetitek akár zöld aranyból, platinából, palládiumból és tantál anyagokból.
Ha igazán időtálló és problémamentes gyűrűket szeretnétek, melyek egy életre készülnek, szánjatok időt a kiválasztásukra, melyhez maximális szakmai segítséget biztosítunk számotokra.

Tudnivalók

Karikagyűrűinket előre egyeztetett konzultáció keretében van lehetőségetek megrendelni.
Kíváncsiak vagytok, hogy milyen érzés közel 20 fajta különböző anyagból, több, mint 300 féle felpróbálható modell közül kiválasztani álmaitok gyűrűit és átélni az általunk nyújtott szolgáltatás kiemelkedő színvonalát?
Gyertek el és győződjetek meg róla személyesen.
A modellek variálhatóságából adódóan az online értékesítés nem kivitelezhető.

Kategória:

Kapcsolatfelvétel
    Kapcsolatfelvétel
      Kapcsolatfelvétel
        Kapcsolatfelvétel